Låna pengar till en bil

De flesta av oss kommer aldrig ha råd att köpa en bil med våra besparingar. Som så många före dig så letar du nu efter ett prisvärt lån för bilköp men vad du har hittat hittills har inte gett dig en positiv känsla. Nu har du inga fler idéer om var du ska vända dig för att hitta ett bra billån, men du behöver inte ge upp hoppet än.

 

Med hjälp av 1billån.se så behöver du inte längre själv leta reda på det lån som kommer passa dig bäst. Denna hemsida tipsar dig om de bästa billånen och ger dig möjligheten att få en snabb översikt av de olika långivarna. Just nu rekommenderar hemsidan bland annat Freedom Finance. Detta är det största billånet som hemsidan rekommenderar och så länge du har 20 % i handpenning så kan du låna upp till 600 000 kronor. Tar du ett lån för bilköp från ICA Banken så erbjuder de dig ett billån utan säkerhet. Detta betyder att du kan låna hela beloppet och det spelar heller ingen roll om du köper din bil privat eller av en bilhandlare. Om du vill läsa mer om hur du kan ta ett lån för bilköp, surfa in på 1billån.se idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *